Groener Reizen met Barrio Life

Je hebt zin om op reis te gaan, maar dat die reis ook negatieve gevolgen heeft voor het klimaat, dat is jammer genoeg een vervelende bijkomstigheid. Om de negatieve gevolgen te minimaliseren kiest Barrio Life ervoor de CO₂-uitstoot van de reizen te compenseren via Green Seat.

Reizen met Barrio Life betekent dat je huishoudens in ontwikkelingslanden toegang geeft  tot duurzame energie. Dit zorgt voor minder CO2 en een verbetering van de leefomstandigheden van lokale families. Onze reizigers van april 2013 compenseerden  tezamen 1,0 ton CO2, waarmee ze  0.4 huishoudens in ontwikkelingslanden toegang hebben gegeven tot duurzame energie. Projecten die worden gesteund zijn het biogas project in Cambodja en het windproject in India. Lees meer over deze projecten en bekijk onderstaande video over hoe Green Seat werkt.

Hoe werk CO₂ compensatie via Green Seat?


Advertisements
Categorieën: Take care of our culture | Tags: , | Een reactie plaatsen

Berichtnavigatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.