Barrio Life op Sunday Market

Funky xmas Market 15 decemberKerstshoppen in Amsterdam? Zondag 15 december kun je meer dan 150 stands afstruinen op de Funky Xmas Market in en rondom de Gashouder op het Westergasfabriekterrein Amsterdam. Doe hier je kerstinkopen en vindt bijzondere kerstcadeautjes, van mode, vintage, sieraden tot aan design. Geniet van heerlijk eten en drinken uit verschillende internationale keukens. Op de Sunday Market komen verschillende werelden bij elkaar. Dit keer staat Barrio Life er ook en brengen we de Marokkaanse Sahara naar Amsterdam.

Laat je meevoeren naar het echte lokale leven van Marokko, een reis met nomaden, een kamelenkaravaan en heerlijke lokale gerechten. We delen graag onze passie voor deze bijzondere manier van reizen en vertellen je met plezier meer over de Sahara Nomaden Reis. Prik een dadel met ons mee en warm je op met een glaasje muntthee. Benieuwd hoe je van een 10 meter lange shawl een echte tulband maakt? Tijdens de tulbandworkshop laat Barrio Life’s Rikkert het je zien. En ben je nog op zoek naar een kerstcadeautje? We verkopen leuke Marokkaanse theesetjes. De opbrengst gaat naar ons lokale project, waardoor je met jouw aankoop de Nomaden school in de Sahara  steunt.

We zien je graag op onze stand!

De Funky Xmas Market is zondag 15 december van 12:00 – 18:00. (gratis entree)

Advertisements
Categorieën: Explore our culture | Tags: , | Een reactie plaatsen

Berichtnavigatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.