Off the beaten track. Wandeltrektocht over de grootste zandduinen van Marokko

Houd je van avontuurlijke reizen in Afrika? Zou je wel eens wat anders willen dan een safarireis in Zuid-Afrika of Kenia? Backpacken, maar dan nog een stapje verder? Wat denk je van samen reizen met nomaden en een kamelenkaravaan door de woestijn van Marokko? Een avontuurlijke reis door de Sahara, waarbij je langs de meest schitterende oases, zoutvlaktes en rotspartijen komt.

kameren-woestijn-marokko Stel je voor. Je gaat van de gebaande paden tijdens een meerdaagse trekking dwars door het zuiden van Marokko.  Samen met de nomaden ga je mee met een kamelenkaravaan en ervaar je het leven van de locals. Je zorgt voor je eigen kameel, loopt door de woestijn, en kampeert onder aan één van de grootste zandduinen van Marokko; de Chegaga duinen. Natuurlijk slaap je hierbij direct onder de sterrenhemel of in een nomadentent.

’s Avonds geniet je van een gezellige avond rondom het kampvuur, terwijl de kamelen rondom het kamp liggen te slapen. Wanneer je wakker wordt, komt de zon net over de 250 meter hoge top van de zandduinen en krijgt het zand een prachtige oranje gloed. Je kunt niet wachten om de duinen op te klimmen om van deze prachtige zonsopgang te genieten.

En dít mag je tijdens een meerdaagse trekking dus iedere dag aanschouwen! Dat is nog eens avontuurlijk reizen of backpacken in Marokko!

Wist je dat je met Barrio Life deze onvergetelijke ervaring kunt beleven? Onze 5-daagse Wandeltrektocht Sahara Marokko is een woestijnreis in Marokko en komt langs duinpartijen zoals “Erg Sidre” en natuurlijk de hoogste duinen van Marokko, “Erg Chegaga”!

Advertisements
Categorieën: Hike into our culture | Tags: , , , | Een reactie plaatsen

Berichtnavigatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.